Reacties op berichten
Door: René
Blijf op de hoogte en volg René
22 Februari 2006 | Suriname, Paramaribo
Hallo jong en oud,
Wat gaaf om al deze reacties terug te lezen.
Zal in het kort beetje proberen te beantwoorden.
Igor: Uiteraard mijn oprechte excuses voor het uit je bed bellen. Dacht dat het al weer veel later was in Nederland (mwhahaha)
Ik een laffe drinker … bekijk foto maar, dat noemen ze nog eens bierflessen ipv die kleine bavaria flesjes :)
Tom: Zal binnenkort voor jou een persoon berichtje schrijven, foto's komen nog ;)
Marco (Sugarmice) : Jaloers ? Jullie misschien jaloers op mijn weertje maar ik jaloers op een snelle internetverbinding
George / Anniek
Enge beestjes heb ik nog niet gezien. Wel vieze kakkerlakken, enorme kikkers, vreemde vogels(dieren en mensen) maar ik kom ongetwijfeld nog wel gekke beestjes tegen:)
Omke
In overvloed schuimt het hier.
Arjen
Bedankt Arjen, idem dito
Darko
Nou nou nou… toch bedankt ;)
Warner
Haha bedankt voor je mooie woorden.
Laurens
Ik snap ook niet waarom iedereen het over bier heeft :) Waarschijnlijk omdat cybermango de website van parbo heeft ontwikkeld :S
Chien
Bedankt voor je berichtje, Je kent je eerste woordjes al.
Maurice
Minister Verdonk zou trots op mij zijn.
Oma
Zelfs oma weet mijn weblog te vinden. Mooi zo.
DR
En een beetje stage uiteraard
Erwin
Hey neef, het is hier zeker chillen in Suriname. Warm is het ook. Meeste dagen ongeveer 30 graden.
Rinse
Jij hebt mij door!
Marijn
Ai, ik dacht dat ik het etiquette genoeg had weggedraaid voor de foto.
Bavaria, Heineken, Grolsch zijn hier allemaal wel te koop behalve … Warsteiner.
Zet die vader van jou eens aan het werk.
Doet xbox het al ?
Paul
Bedankt voor je mooie ondersteunende woorden.
Hier heb je vast heel veel inspirerende warsteiners voor moeten drinken ?
Toch had ik je berichtje niet om 19:57 verwacht maar vanuit de nachtelijke uren.
Is het daar al mooi weer om te vissen ?
Peter
Parbo bier is prima te drinken. Je moet tenslotte ook veel drinken in deze warmte.
Wat gaaf om al deze reacties terug te lezen.
Zal in het kort beetje proberen te beantwoorden.
George / Anniek
Omke
In overvloed schuimt het hier.
Arjen
Bedankt Arjen, idem dito
Darko
Nou nou nou… toch bedankt ;)
Warner
Haha bedankt voor je mooie woorden.
Laurens
Chien
Bedankt voor je berichtje, Je kent je eerste woordjes al.
Maurice
Minister Verdonk zou trots op mij zijn.
Oma
Zelfs oma weet mijn weblog te vinden. Mooi zo.
DR
En een beetje stage uiteraard
Erwin
Rinse
Jij hebt mij door!
Marijn
Ai, ik dacht dat ik het etiquette genoeg had weggedraaid voor de foto.
Bavaria, Heineken, Grolsch zijn hier allemaal wel te koop behalve … Warsteiner.
Zet die vader van jou eens aan het werk.
Doet xbox het al ?
Paul
Bedankt voor je mooie ondersteunende woorden.
Hier heb je vast heel veel inspirerende warsteiners voor moeten drinken ?
Is het daar al mooi weer om te vissen ?
Peter
24 Februari 2006 - 16:44
Gerwin:
Hey,
Zo te zien heb jij het wel heel druk. Kom net uit het koude winterberg (brr -4 of meer) dus kon niet eerder op je blog kijken. Ski fahren war supah geil klasse iig :). Ik hoop dat je een mooie tijd hebt in suriname. Cya wel weer eens.
PS. Vergeet niet wat bolletjes mee t nemen ;) -
04 Maart 2006 - 16:55